Önskar du en matupplevelse hemma hos dig?
Låt mig tämja mina vilda närodlade råvaror medans du tar det lugnt och umgås med vänner, bekanta eller favoritgrannen.
Jag tar dig på en smakresa baserad på noga utvalda råvaror, år av erfarenhet och en känsla för det där lilla extra. Varje rätt har sin egen inspirerande historia som presenteras med noggrannhet och finess.
Kanske lär jag dig något om hur köttet är styckat eller berättar om ett hemligt ställe där blåbären är plockade. Jag skräddarsyr menyerna med noggrant utvalda produkter efter era behov och er budget, allt från 5-rätters gourmetmiddagar till lyxiga banketter eller buffé med grillat.
Missa inte ”Nu kan du kyssa bruden” genom att vara fastlåst vid matlagningen.
Bröllop, födelsedagar eller andra festligheter handlar om skratt, sång, mat och dryck. Här skapas minnen för livet. Fokusera helt på dina gäster och låt oss sköta matlagningen.
Vi skräddarsyr allt utefter era önskemål samt eran budget.
Skapa er egna meny om ni inte hittar era favoriter, så skickar vi prisförslag.
Vill ni ha en egen kock som grillar på er Kick-off? Eller ska du och ditt företag ha fest, team building, eller kanske vill ni imponera lite extra på en potentiell kund?
Ni får fokusera på samtalet, upplevelsen eller kundnyttan medans jag tyglar råvarornas komplexitet och formerar ingrediensernas olika roller som tillsammans skapar ert matäventyr. Noga utvalda lokalproducerade råvaror av högsta kvalité skapar både samtalsämnen och är grunden till en genuin matupplevelse.
Hej! Jag heter Sebastian, och är tillsammans med min fru Emma grundare av Gröndals matupplevelser.
Jag ger nu privatpersoner och företagare i Luleå och Boden en chans till en unik upplevelse med en egen kock vid olika tillfällen som en catering till 50årsfesten eller hemmamatlagning och personalfester, där närodlat och lokalproducerat tar störst plats i mina menyer. Inte enbart för att hålla landsbygden levande, men även för att gynna andra småföretagare och matproducenter i närområdet.
Innan uppstarten av Gröndals matupplevelser har jag samlat på mig erfarenhet i många olika typer av restaurangverksamheter runtom i världen, däribland för Oliver and Bonacini i Toronto, Monk’s i Vancouver och Botswana Butchery & Good group i Nya Zeeland.
“SEBASTIAN FIXADE FESTEN ÅT OSS!”
Kanske den bästa maten Lorem ipsum dolor sit...
“SMAKER FRÅN BUDDBYNS FINASTE”
Nam maximus bibendum arcu nec interdum. Vestibulum...
“VI REKOMMENDERAR HEMMAKOCKEN!”
Praesent ullamcorper risus sit amet lacus molestie, a...